Knager

Indret din entré med dekorative knager

Dagene hvor entréen skulle være traditionel og klassisk er ovre. I dag vil danskerne gerne vise deres personlighed frem allerede i entréen, så gæster kan blive budt ordentligt velkommen. Selvom entréen ofte er et nedprioriteret rum i de flestes hjem, er det alligevel det første rum, som man selv og gæster møder i hjemmet. Derfor er det vigtigt at rummet er indbydende, samtidig med at det selvfølgelig er praktisk og har plads til alle familiens jakker, halstørklæder og huer.

Prøv smarte individuelle knager

I stedet for de traditionelle knagerækker eller stumtjenere, kan det være meget dekorativt at bruge flotte enkelte knager. Enkelte knager spreder jakkerne ud på væggen, så de ikke klumper sig sammen på kun et sted. På den måde kan jakkerne være med til at pynte på væggen og de behøves ikke at blive gemt væk. Enkelte knager fås i mange farver, materialer og former, og der er ikke tal på hvor mange sjove knager der efterhånden kan fås. Ved at lege med udtryk og farver, er det muligt at skabe en helt unik entré. Børnene kan endda få deres egne sjove knager i børnehøjde, mens de voksne kan forkæle sig selv med lækre knager i messing eller træ.

Der er stadig god opbevaring i de mere dekorative knager

Der er ingen grund til at en entré, hvor der er brugt anderledes og sjove knager, ikke skal være praktisk og fyldt med opbevaringsplads. Ved at sprede knagerne ud på væggen, skaber det faktisk bedre plads til jakkerne, og området bliver mere luftigt og mindre koncentreret af overtøj og andre sager. I de senere år har der været mere fokus på de små detaljer i indretningen, da selv små ting kan betyde rigtig meget for hjemmets samlede atmosfære. Selvom det ikke virker som en vigtig detalje, kan knager gøre en stor forskel og bringe lidt stil og lækkert design ind i rummet.

Vælg et statement piece til entréen

Ofte kan entréen og især bryggerset godt ende med at blive et kedeligt sted, hvis eneste funktion er at huse meget opbevaring og ordne vasketøj. Det er også vigtige funktioner i et hjem, men for de fleste indretningsglade danskere, betyder det meget at hjemmet også ser godt ud. Ved at vælge lækre detaljer som flotte knager, god belysning, og måske et flot gulvtæppe og et billede til væggen, kan selv den mindste entré gøres flot og indbydende. Eksperimentér med en lækker knagerække i et opsigtsvækkende design, der vil pynte på væggen, både med og uden jakker på. Udnyt pladsen og lav gerne opbevaring under en bænk, oppe under loftet eller i et skab, så der kommer mest muligt lys og luft ind i entreen.

Leg gerne med udtrykket

Heldigvis behøver alting ikke længere pakkes væk i skabe og skuffer, men skal i stedet stolt vises frem. Fremvis gerne jakken på en fed knage, og lad skoene stå og pynte i den åbne skoreol. Alle de ting er med til at sige noget om vores personlighed, og derfor skal de selvfølgelig vises frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.