hyggeligt boligområde

Foråret er kommet – husk fliserne

Endelig er foråret kommet og snart er terrassen vores foretrukne samlingssted. Det er nu vi bruger tiden på at gøre haven klar til mange timers fornøjelser udendørs i sommerhalvåret. Det er ikke kun i blomsterbedet, at haven kan have brug for lidt hjælp til at blive sommerklar. Også terrassen og i særdeleshed fliserne kan med garanti godt trænge til en større omgang. Det danske klima er hårdt for terrassens fliser. Vi har mange kolde, våde og mørke måneder om året og det er ideelle livsbetingelser for alger og svamp på fliserne. Derfor er det vigtigt, at vi gør noget ved problemet, inden det gror os over ørerne.

Besøg Nanostone.dk og få et godt tilbud på rensning af fliser.

Pinlige fliser og trælse naboer

Vi kender ham alle sammen, ham der naboen, med den skarpe holdning til andres have, plantebeskæring og ikke mindst fliser. Han ser ingen problemer i at påpege, når dine fliser ser triste ud og han har slet ikke svært ved at lire de gode løsninger af, omkring god vedligeholdelse af dine fliser. Der står du så og føler dig både en smule stødt, men ikke mindst pinlig. Frygt ikke – sandsynligheden for, at han renser sine fliser forkert, er relativ stor. Højtryksrens og gode naboråd kan nemlig være den direkte vej til endnu større problemer med alger og svamp på dine fliser.   

Få dine fliser til at fremstå som nye

Mange haveejere gør den store fejl, at de anvender egen højtryksrenser til at afrense havens fliser. Det er en rigtig farlig øvelse, som tit vil komme til at give bagslag og forværre din situation. Ved at spule dine fliser med en højtryksrenser spuler du nemlig flisens beskyttende lag af. Det betyder, at du til næste sæson vil opleve at alger og svamp er kommet igen og det i det dobbelte antal. Vil du gerne se langvarige og flotte resultater, så er den bedste løsning en professionel afrensning. På den måde vil dine fliser se ud som nye og resultatet vil holde længere.

Nænsom behandling af flisernes overflade

Den nænsomme behandling af fliserne på terrassen eller i indkørslen gøres bedst ved hjælp af professionel hjælp. Ved en professionel fliserens vil man behandle fliserne i flere trin. Man vil først forsøge at dræbe alger og svamp. Bagefter vil man nænsomt rense fliserne med vand og slutteligt vil man give flisen et beskyttende lag , som har til formål at dræbe fremtidige alger og svampe. Det vil i sidste ende betyde et bedre og mere holdbart resultat for dig som kunde.

Nej tak til gråplettede og grønne fliser

Det handler om at sige nej tak til grå og grønne triste fliser. På den måde kan du i stedet bruge din tid i haven på det, som virkelig tæller. Hele sommeren og et stykke ind i efteråret skal haven hellere danne rammer omkring hygge, grill, solbadning, vandkampe, det er ikke der, at du skal gå og bekymre dig om de grå og triste fliser, som ser mere og mere ødelagte ud på grund af alger og svamp. Og slet ikke om naboens gode råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.