Drøm sødt på skønne kvalitets hovedpuder

Er du tilfreds med din pude? (foto dunlopillo.dk)

Er du tilfreds med din pude? (foto dunlopillo.dk)

Når dagen er gået og natten falder på er der ikke noget bedre, end hvis du kan kravle ned under en blød dyne og få en god, lang velfortjent nattesøvn. Men kan du altid det? Nej ikke altid. Nogle gange er det ikke til at falde i søvn. Måske plager en svær opgave på arbejdet dig eller du ligger og tænker på noget, du skal nå. Det kan også være andre og dybere bekymringer, der berøver din nattesøvn. Det er ikke særlig godt. En god nattesøvn er vigtig for at du netop kan løse den svære opgave på arbejdet, nå det skal nå (eller prioriterer noget fra) og falde til ro over livets mange bekymringer. Derfor skal du ryste alle bekymringerne af dig og koncentrere dig om at sove.

Spar bekymringerne om nattesøvnen

Når du har gjort dig selv mentalt klar til at sove, så gælder det om at have de bedste faciliteter til at drømme sødt. Her er soveværelse, seng, dyne og rigtig gode hovedpuder alt afgørende. Hovedpuder hjælper dig til at ligge rigtig at holde dit tunge, tænkende hoved afspændt hele natten. Du kan derfor forbedre din og din families søvn markant med gode, kvalitets hovedpuder.

 

Hovedpuder holder hovedet, mens du holder fokus

Det gælder om at være bedst muligt klar til at sove, når du går i seng. Sørg for at være afslappet. Kobl af fra arbejdet på cyklen hjem fra job eller med en god gåtur, når ud kommer hjem. Øv dig i at fokuser på det du laver, når du kommer hjem og skub arbejdet om bag i hovedet. Leg med dine børn, lav mad, gør rent eller noget andet aktivt, hvis du har et job foran en computer. Ellers giv dig selv lov til at synke ned i sofaen og se tv – måske bare en halv time. Og læs en bog, et blad eller en avis, inden du går i seng. Helst noget med envejskommunikation, så drop at gå på Facebook eller mailen lige inden, du skal sove. Hovedpuder kan hjælpe dig på en rigtig godt nattesøvn langt hen ad vejen og at få en god hovedpude, der passer til dig, føles næsten som magi, men du skal også selv gøre dig klar til at sove, før den bedste søvn kan lade sig gøre.

Find lige de hovedpuder, du og din familie skal på www.dunlopillo.dk.

 

Klik videre:

Puder som støtter nakken forebygger smerter

Uanfægtelig under dundyne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.