Sover du godt om natten? Nej? Så se dig om efter en ny seng

Vigtigheden af god søvn kan ikke overvurderes (foto pudeland.dk)

Vigtigheden af god søvn kan ikke overvurderes (foto pudeland.dk)

Vågner du mange gange i løbet af natten? Er du lang tid om at falde i søvn? Har du rygproblemer? Vågner du altid, før dit vækkeur ringer? Så er der en reel chance for, at din seng og du ikke er et særligt godt match. Til det er der kun én ting at sige – få den skiftet ud! Livet er alt for kort til at sove dårligt, og en dårlig søvn skyldes desværre tit en dårlig seng.

Undersøgelser viser, at du gennemsnitligt bruger 33% af dit døgn i din seng. Lad os antage, at du bliver 75 år gammel, så svarer det til, at du bruger 25 år af dit liv i sengen. Eller 219.000 timer på langs. Bum. Det er da tal, der er til at tage og føle på. Og når man ser det skrevet, sådan sort på hvidt, giver det meget god mening, at man ikke kan bruge de 25 år i en seng, der ikke matcher ens behov for komfort. Samtidig gør det det også legitimt at bruge lidt ekstra penge, når man skal shoppe ny seng, fordi det bliver tydeligt, hvor meget den er i brug. Klik her og find din nye seng

Andre gode råd til din seng og søvn

Vidste du, at hvis du vil belaste din nakke og ryg mindst muligt, skal du sove på ryggen eller på siden? Mave-stillingen er ikke god til dette formål. Det er værd at vide, hvis du har problemer med enten nakke eller ryg, så du kan blive mere bevidst om din soveposition. For hvor mange af os ved egentlig, hvordan vi sover, når vi først sover? Bed din partner om at lægge mærke til det.

Derudover så er der det gyldne husmoderråd om altid at få noget frisk luft ind i soveværelset inden sengetid. Jo bedre cirkulation af frisk luft, der er, jo bedre sover du nemlig. Derfor er det også godt at lade vinduet stå på klem hele natten.

Mere om gode elevationssenge her

1 thought on “Sover du godt om natten? Nej? Så se dig om efter en ny seng

  1. Pingback: En elevationsseng er perfekt til dig med særlige behov - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.