Pynt op i hjemmet med en poster fra Playtype

Playtype poster skaber en god stemning uanset hvor du hænger dem (foto cahetu.com)

Playtype poster skaber en god stemning uanset hvor du hænger dem (foto cahetu.com)

Der er mange muligheder for at indrette sit hjem på en hyggelig måde. Det er helt sikkert, at det er vigtigt med boligindretning, som man er stolt af, og som man kan holde ud at leve i. Det har nemlig en direkte indflydelse på ens trivsel og humør. Møbler er én af de faktorer, der skal være i stand i boligen. Noget helt andet er de mange små ting, som tilsammen udgør en helhed. En af disse kunne være noget så simpelt som en Playtype poster.

Playtype er et varemærke, der er mest kendt for sine plakater, eller posters. Navnet, og hele konceptet, drejer sig om, at de forskellige plakater alle består af grafiske sammensætninger af bogstaver og tal. Hos Playtype har man skabt en type poster, der viser den simple skønhed ved tegn i forskellige skrifttyper. I virkeligheden er bogstaver og tal meget dekorative, og dette kommer yderligere til udtryk, når de kombineres på forskellige måder gennem farver og vinkler.

En Playtype poster er altså et unikt produkt fra et unikt varemærke. Der findes ikke andre, der producerer de samme typer posters, som Playtype gør. Dette betyder dog ikke, at priserne er skruet helt i vejret. Det er ikke blevet gjort sådan, at man skal betale i dyre domme for det særprægede design. Derfor er det lige til at anskaffe sig en flot plakat, der passer ind i børneværelset, stuen, køkkenet, soveværelset eller et andet sted i boligen.

Køb en Platype poster og andre produkter online

Hvis du har fået lyst til at købe en poster fra Playtype efter at have læst dette indlæg, så kan du med fordel begynde at lede efter en webshop allerede nu. Der findes udenlandske webshops, der forhandler Playtype posters, men det vil være endnu bedre, hvis du ser nærmere på nogle af de danske eksempler. Hér vil du sikkert også kunne købe andre produkter fra Playtype, som for eksempel kaffekrus med print.

Se på Playtype til dit hjem her

2 thoughts on “Pynt op i hjemmet med en poster fra Playtype

  1. Pingback: Med Lyngby Porcelæn bringer du elegancen tilbage

  2. Pingback: Børnesenge bør passe til værelsets størrelse og barnets behov - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.