Køb forskellig printerpapir og spar penge i længden

Printerpapir (foto: kontorting.dk)

Printerpapir (foto: kontorting.dk)

Printerpapir fås i mange forskellige størrelser og tykkelser. Som regel er størrelsen man skal bruge en A4 størrelse, som mange virksomheder bruger til kontrakter og kvitteringer etc. Der er også rigtig mange virksomheder som skriver længere dokumenter, for så at skrive dem ud og få andre til at læse dem igennem. Her kan man lige så godt få udskrevet dem i noget billigt printerpapir, også selvom det måske kan være svært at læse, for man kan sagtens læse det, det står blot ikke så stærkt, som hvis det var på bedre papir som er af bedre kvalitet. Men det at adskille ens printerbehov og skabe fokus på at der skal printes med to forskellige typer papir, kan spare virksomheden for mange penge, for papir løber op med tiden og udgør en stor del af virksomhedens budget og så kan man lige så godt bruge det billige papir til internt brug og bruge det dyre papir til eksternt brug, så man også fortæller kunderne og samarbejdspartnerne at der bliver benyttet godt papir til dem, så de også ved at man er en virksomhed som går op i kvalitet – for det er i bund og grund det kvalitetspapir fortæller om ens virksomhed.

Printerpapir til alle behov

Grunden til at printerpapir kan være forskellig i pris, er fordi papiret kan være tykkere, jo dyrere det er. Det gør at papiret suger mere farven ned dermed mindsker blækkets farvning på de enkelte områder og dermed vil linjerne fremgå meget mere lige og skarpe. Så jo tykkere printerpapiret er, jo bedre er det, men jo dyrere er det også, så derfor kan man dele det op og sørge for at virksomhedens ansatte også kan vælge mellem disse. Det sender også et godt signal i forhold til virksomhedens CSR som kan blive en del af deres intern brug af printerpapir.

Klik her for at finde printerpapir til din virksomhed

 

Læs mere om printerpapir:

Printerpapir er uvurderligt, hvis du har en printer

3 thoughts on “Køb forskellig printerpapir og spar penge i længden

  1. Pingback: Find praktiske måtter som imødekommer dine behov - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

  2. Pingback: Derfor bør du bruge billig engangsservice til julefrokosten - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

  3. Pingback: Find hensigtsmæssige whiteboard tavler i dag - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.