Mangler I overblik? Kig efter en Mayland kalender

mayland kalender (foto: kontorting.dk)

mayland kalender (foto: kontorting.dk)

Hvornår skal drengen til fodbold, hvornår skal datteren på spejderlejr og hvornår skal bilen til mekaniker? Når der er mange ting i hverdagen at holde styr på, så handler det om at få skabt overblik og struktur, så alle i familien kan nå, det de skal.

I mange danske hjem er køkkenet et fast samlingspunkt. Morgenmad, lektielæsning og madlavning kan foregå i køkkenet, og derfor giver det også god mening at have praktiske oplysninger som en kalender til at hænge i køkkenet.

Mayland er et af de mærker, som producerer kalendere i forskellige former og størrelse. Den klassiske kalender, som de fleste bruger til at hænge op i deres køkken er en kalender i størrelsen A3. Det er for det meste et stykke enkelt pap eller tykt papir, hvor der er trykt et gitter med månederne oppe for oven og så datoerne lodret. Så kan man skrive vigtige begivenheder og påmindelser ud fra de enkelte datoer.

Mayland har lavet kalendere i mere end 130 år

Virksomheden Mayland blev oprindeligt startet helt tilbage i 1878 af Caspar O. Mayland i København. Virksomheden var et bogtrykkeri, bogbinderi og et forlag. Med årene voksede virksomheden sig større, og blev i 2007 solgt til det svenske Burde forlag.

I dag producerer de flere millioner kalendere til mange forskellige formål. Ud over de store kalendere, der hænger i køkkenet, så laver de også håndkalendere, som kan tages med omkring og bruges dagligt. Det kan blandt andet være en simpel dags- eller ugekalender med spiralryg, som er god at have med i skolen til at skrive lektier ned i. De laver også en kalender i kunstskind, som fås i mange forskellige farver.

Få styr på dagene med forskellige kalendertyper

Virksomheden har med årene prøvet at udvikle en mere miljøvenlig produktion af kalendere. Det betyder, at de i dag tilbyder en linje med forskellige kalendere lavet af FSC godkendt papir. FSC er en internationalt mærkning, som sikrer, at træerne, papiret kommer fra, bliver genplantet.

Find en smart Mayland kalender her

Læs om lignende produkter her:

Lamineringslommer holder dine papirer sikre

En opslagstavle er med til at åbne op for samtaler

1 thought on “Mangler I overblik? Kig efter en Mayland kalender

  1. Pingback: Skån gulvet med enkelt og diskret stole underlag - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.