Kig efter en fransk altan pris, så er du godt på vej

Hold fremmede blikke ude med altanafskærmning (foto minaltan.dk)

En fransk altan er perfekt til sommeren (foto minaltan.dk)

Når solens stråler kommer frem, og varmen følger med, så er der mange, som gerne vil have så meget lys som muligt ind i deres hjem. En af de mange gode løsninger er en fransk altan.

En fransk altan er en større åbning i boligens ydrevæg. Der vil typisk sidde en terrassedør i væggen og efter den sidder der et rækværk eller et gelænder, som sørger for at afskærme åbningen. Dette skulle gerne sikre, at ting eller personer ikke er i fare for at ryge ud over altanen.

Franske altaner har deres oprindelse i Frankrig, hvor man i mange år har brugt dem, både som arkitektonisk virkemiddel, men man har også brugt dem som en praktisk løsning til at kunne åbne op for lejligheden og sikre, at man kunne få frisk og kølig luft ind i lejlighederne på de varme sommerdage.

Der er mange fordele ved en fransk altan til en god pris

Fordelene ved en fransk altan er blandt andet, at altanen ikke fylder så meget uden for bygningen, hvor den er placeret. Den flugter mere eller mindre med bygningen ydrevæg og tiltrækker dermed ikke specielt meget fokus fra resten af bygningen. Dette kan være en fordel, hvis man bor i en klassisk bygning, hvor man gerne vil bevare de rene linjer og ikke begynder af ændre på bygningens form med almindelige altaner på siden af bygningen.

En fransk altan kan være afskærmet på mange forskellige måde. Nogle har et gelænder lavet af metal. Dette kan for eksempel være galvaniseret stål. Man kan også lave afskærmningen af glas. Dette skal gerne være hærdet glas, da det ellers kan springe på baggrund af temperatursvinger som følge af skiftet mellem nat og dag. Nogle franske altaner har også en afskærmning lavet af træ.

Når man skal have lavet en fransk altan, er det både mulighed for at få den placeret et sted, hvor der i dag er en hel ydremur. Man kan også vælge at få placeret altanen et sted, hvor der i dag er et vindue, som man så udbygger.

 

Se meget mere om fransk altan pris

1 thought on “Kig efter en fransk altan pris, så er du godt på vej

  1. Pingback: Ønsker du at kende prisen på dine drømme altaner? - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.