Juniorsenge til dine glade og udhvilede børn

Giv dine børn hyggelige, men gode senge (foto traevarer.dk)

Giv dine børn hyggelige, men gode senge (foto traevarer.dk)

Er det blevet tid til at din søn eller datter får sit helt eget værelse, eller skal tremmesengen skiftes ud med en rigtig seng? Så kan du med fordel købe en juniorseng, der ikke fylder nær så meget som en seng til en fuldvoksen, men som har alt det, dit barn har brug for i længden. Juniorsengen er ren tryghed til dit barn, når en stor seng bliver for uoverskuelig, og med dyner og sengetøj, der matcher i størrelsen, har dit barn sit eget lille sengeparadis.

Børn skal have masse af god søvn, så de kan vokse op til et sundt og aktivt liv. Ved at skabe et lækkert miljø omkring barnets seng, har du skabt de bedste forudsætninger for netop god søvn. Barnet skal gerne glæde sig til at blive puttet i sin juniorseng med det seje eller søde sengetøj han eller hun selv har valgt. Red op med hygge og farverige billeder og send dit barn direkte til drømmeland med de sødeste drømme i hovedet. Børn, der sover godt, er glade børn.

Pep børneværelset op med en juniorseng, der ikke er helt almindelig

Sengen til dit barn kan selvfølgelig fås i flere forskellige udformninger, og nogle er mere kreative end andre. Har du måske overvejet en seng formet som em bil? Det kan være alt fra en racerbil til en brandbil, og det vil helt sikkert hitte hos den bilinteresserede søn. Eller en rigtig prinsesseseng – lyserød og med smukke blomster, så du kan putte din prinsesse kongeligt.

Det er vigtigt, at dit barns seng ikke er for høj, så det nemt kan komme op og ned fra den. Desuden er de fleste juniorsenge bygget i en størrelse, hvor madrassen fra den gamle tremmeseng kan følge med over i den nye seng, og det er smart.

Se et stort udvalg af juniorsenge her: http://www.traevarer.dk/Senge-i-hvidlakeret.55.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.