Ferm Living sengetøj gør dig søvn smukkere

Sengetøj kan også være pænt (foto cahetu.com)

Sengetøj kan også være smukt (foto cahetu.com)

Ferm Living er nordisk design af danske Trine Andersen. Brandet er i disse år blevet ganske populært i mange danske hjem, hvilket skyldes god kvalitet, stilrent design og funktionalitet i smuk forening.

Ferm Living laver produkter til hele hjemmet, og du kan derfor danne en smuk rød tråd i hele din personlige indretning. Designet er konstruktivistisk mønstret i sommerlige og skarpe farver, hvilket falder i manges smag.

Udtrykket går igen i flere danske designhuse helt fra Normann Copenhagen og Hay til tøjdesign fra Mads Nørgaard.

Ferm Living sengetøj findes til både babyer, juniorer og voksne i flere forskellige udgiver. Familien kan få samme mønster, eller I kan vælge et hver, hvis det passer jer bedre.

Ferm Living sengetøj er god dansk kvalitet

Sengetøjet opfylder alle de krav, vi normalt har til et dansk produkt. Det er smukt designet og af mærkbar god kvalitet. Således er Ferm Livings sengetøj også fremstillet af økologisk bomuld, så du kan sove med god samvittighed overfor moder jord. Det er et slidstærkt og samtidig lækkert blødt materiale, som kan putte om dig natten lang.

Sengetøjet har indsyet lynlås, hvilket er en rigtig god og praktiske detalje. Det er let at skifte sengetøjet, der selvfølgelig bør vaskes jævnligt, hvis du vil undgå kryb, støvmider og lugt. Vi sover en tredjedel af vores liv, og det er derfor en stor fejl, at folk forholdsvis sjældent vasker sengetøj men dagligt vasker resten af sit tøj.

Af samme grund bør du også have flere sæt, så du ikke er afhængig af hurtig vask, når du trænger til rent sengetøj.

Find et bredt udvalg af Ferm Living Sengetøj her:

1 thought on “Ferm Living sengetøj gør dig søvn smukkere

  1. Pingback: Sov trygt og vågn frisk op med Ferm living sengetøj - NetHelp – Din hjælp til boligindretning på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.