En topmadras redder din ryg på sigt

Sov godt med en god topmadras (foto ide.dk)

Sov godt med en god topmadras (foto ide.dk)

Der er kommet en dum tendens til, at folk ikke længere køber en topmadras til deres seng. Måske er det, fordi folk synes, det er for dyrt – hvem ved? Men det er en rigtig dårlig idé at spare penge ved at undlade at købe netop en topmadras. En topmadras er noget af det vigtigste, du nogensinde kan investere i. En topmadras er nemlig med til at skåne din ryg for mange sygdomme på lang sigt. Måske mærker du ikke her og nu, at du sover uden topmadras, men det kommer til at hjemsøge dig senere. Desværre!

Du må ikke droppe en topmadras

Topmadrassen er af mange set som overflødig, men det er den, der sørger for, at du ligger ordenligt i din seng. Rent ergonomisk er det dumt at droppe topmadrassen. Det er alle eksperterne enige om. Derfor skal du straks, du køber en seng, også på udkig efter en topmadras. De fleste senge har en topmadras af samme mærke, der passer specielt til sengen, som følger med. Her må du simpelthen ikke blive nærig og sige nej til at købe den med. Det er af nærighed, at mange helbredsmæssige fejl bliver begået. For din egen skyld skal du undgå det.

Få hjælp til at købe den rigtige topmadras

Er du selv det mindste i tvivl om, hvilken topmadras du skal købe, kan du med fordel bede om hjælp hos din forhandler. Det er her, at ekspertisen findes. Fortæl ham, hvordan din ryg har det, og han kan være med til at guide dig i den rigtige retning. Når man køber en topmadras, skal man nemlig ikke bare gå ind og forretningen og købe den første og den bedste, man lige falder over. Der skal lægges lidt mere arbejde i det.

 

Se på en topmadras hos Idemøbler

 

Læs meget mere om topmadrasser:

En topmadras giver dig det sidste skub mod en god søvn

Tempur topmadras er toppen af madrassen

1 thought on “En topmadras redder din ryg på sigt

  1. Pingback: Med en topmadras kan du sikre dig selv en god søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.