En opslagstavle er med til at åbne op for samtaler

Udnyt de mange fordele ved opslagstavlen (foto kontorting.dk)

Udnyt de mange fordele ved opslagstavlen (foto kontorting.dk)

Der er ikke noget bedre på arbejdspladsen en godt arbejdsklima og en ren kommunikation mellem de ansatte. Den bedste måde at kommunikere på er selvfølgelig ansigt til ansigt. De sociale medier har selvfølgelig deres charme, men det er ikke det samme som virkelig at være til stede med hinanden. Man kan meget nemt undslippe det personlige, hvis man kommunikerer over nettet med sine medarbejdere. Personlig kommunikation mellem forskellige partere ved for eksempel at benytte at benytte sig af en opslagstavle kan være med til at åbne op for folks hobbys eller begivenheder, man kan være fælles om.

Skaber social kontakt

En opslagstavle er smart, fordi den på fysisk vis anskueliggør, hvad det er, man har på hjerte. En opslagstavle placeret et offentligt sted, i køkkenet eller aulaen, vil kunne få folk til at mødes omkring andet end det at arbejde. Det vil komme til at have en positiv effekt på arbejdsklimaet. Med en opslagstavle kan man invitere sine venner med til en af sine yndlingshobbys. Man kan åbne op for hinanden og lade hinanden være en del af tilværelsens mange facetter.

Løsningsorienteret under processer

Men man kan selvfølgelig også bruge en opslagstavle på en jobrelateret måde. En opslagstavle deler som sagt informationer på en overskuelig måde. Hvis man sidder med en opgave sammen med en række andre mennesker, kan man hurtigt få hængt sine umiddelbare ideer eller erfaringer op på opslagstavlen. Til gavn for andre og til gavn for sig selv. Kommunikation driver folk fremad og er som oftest løsningsorienteret. Med en opslagstavle bliver det nemmere og hurtigere at løse problemer i fællesskab på arbejdspladsen. På den intuitive og umiddelbare måde har man med en opslagstavle et medie, hvorigennem man kan komme tættere på løsningen i fællesskab.

Du kan se et udvalg og finde en flot opslagstavle hos kontorting

3 thoughts on “En opslagstavle er med til at åbne op for samtaler

  1. Pingback: Mangler I overblik? Kig efter en Mayland kalender - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

  2. Pingback: Læs her om fordelene en mappe til dokumenter - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

  3. Pingback: Find hensigtsmæssige whiteboard tavler i dag - NetHelp - Din hjælp til boligindretning på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.