En dobbeltdyne til turtelduernes skønhedssøvn

Med en stor seng er det passende at anskaffe sig en dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

Med en stor seng er det passende at anskaffe sig en dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

Søvn er en stor forudsætning for et godt liv, for det er i løbet af natten, at kroppen lader op til endnu en dag med udfordringer og strabadser. Derfor er det vigtigt at sove godt, lige meget om du sover alene eller sammen med andre. I det sidste tilfælde kan man tage nogle forhåndsregler, så søvnen i armene på den, du deler seng med, bliver god.

Når man deler seng med sin bedre halvdel, kan der opstå mange konflikter, inden det bliver morgen. Også selvom I begge er i dyb søvn. Én dyne kan ikke dække jer begge hele natten, og det er bare ikke nær så hyggeligt at ligge under hver sin dyne i dobbeltsengen. Kender I problematikken? Der er enkelt og super smart løsning, og det er dobbeltdynen.

Med en dobbeltdyne kan i dele varmen hele natten uden at den ene hiver dynen af den anden, der vågner midt om natten med klaprende tænder og kolde fødder. Dobbeltdynen er præcist som navnet antyder en dyne, der er dobbelt så stor som en normal dyne

 

Hvis sengen er stor, kan man lige så godt hive dobbeltdynen frem

Hvis soveværelset er fyldt ud af en dobbeltseng eller måske en king size, er det meget passende at anskaffe sig en dobbeltdyne. Med så meget plads at brede sig på, smider man hurtigt dynen af sig, og sengen virker i det hele taget lidt tom med en enkelt dyne. Dobbeltdynen kan dække hele sengen, så du kan rulle rundt alt det, du vil. Du vil hele tiden holde dig under dynen og inde i den lune hule.

Selvom dobbeltdynen måske sættes i forbindelse med parret, der gerne vil putte hele natten, så kan den også sagtens være brugbar i andre konstellationer. Det kan næsten være lige meget, om du deler sengen med en kæreste, hustru eller mand. Dobbeltdynen kan sagtens være singleluksus, hvis man vil have en seng med nærmest kongelig indretning.

Find en dobbeltdyne her

1 thought on “En dobbeltdyne til turtelduernes skønhedssøvn

  1. Pingback: Uanfægtelig under dundyne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.