CD opbevaring på den nemme måde

Opbevar dine CD’er samme sted (foto: kontorting.dk)

Det er stensikkert, at vi ikke længere køber så mange CD’er som vi gjorde i 1990’erne og 00’erne. Det betyder dog ikke, at den samling vi har samlet gennem årene er væk. Du kender måske til at de ligger i bunker rundt omkring i hjemmet – både på hylder, i skabe og andre steder, du tilfældigt støder på dem?

 

Derfor kan det være rart – specielt hvis du stadig nyder at høre din yndlingsplade ind i mellem – at få samling på masserne, og til det kræves den gode løsning. Heldigvis er der mange måder, hvorpå du kan få styr på samlingen af CD’er. Der er CD skuffer, kasser, mapper – nævn det, og det er der. Den gode løsning kommer an på dit behov, plads og hvordan du bedst kan lide at organisere dine ting.

 

Opbevaring til Cd’er

 

Som nævnt er der flere forskellige måder, du kan opbevare dine CD’er på. Du kan eksempelvis vælge en CD skuffe. Det er et skab, der er lavet til at kunne opbevare dine cd’er nemt og bekvemmeligt. Det betyder at skufferne i skabet er skræddersyet i størrelsen til at kunne passe den lille runde skive. Dog skal du være klar over størrelsen af din samling, for at du kan få et skab, der passer i størrelsen. Det er muligvis også en af de lidt mere peprede løsninger.

 

En anden løsning er CD kasser. Her har du også en skræddersyet løsning til at kunne opbevare dine CD’er i deres cover, så du ikke risikere at CD’en bliver ridset, og du kan nemt se hvilken CD er hvilken. Dog kræver det, at du har noget plads til at kunne opbevare kasserne – få eller mange, alt efter hvor mange du har liggende.

 

Et sidste eksempel på CD opbevaring er et ringbind. Du kan nemlig købe cd-plastiklommer, der passer ind i et ringbind, og det er muligvis også en af de mere økonomiske løsninger. Dog kræver det opbevaring af covers og et sted mapperne kan stå. Dog har du mulighed for at organisere dem på den måde, der giver mening for dig.

 

Se hvor du køber CD opbevaring her

 

Klik videre herind:

Find praktiske måtter som imødekommer dine behov

Læs her, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv nemmere med en underarmsstøtte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.